четвер, 17 березня 2016 р.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ-ЯРМАРОК
Уже тривалий час українська армія відважно обороняє схід країни, відстоюючи її цілісність. Серед цих хоробрих воїнів — і наші земляки, які й надалі захищатимуть незалежність і суверенітет держави. Значну роль у підтримці бойового духу відіграє підтримка земляків, якої постійно потребують солдати.
10 березня в Шарівському навчально-виховному комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» відбувся благодійний концерт та ярмарок-розпродаж виробів учнів школи, які постійно підтримують наших солдат. Захід був проведений за ініціативи педагог-організатора закладу Ковальової В.І. з метою залучення широкого кола громадськості до збору допомоги військовослужбовцям у зоні АТО.
Перед початком концертної програми, гості ознайомились з творчістю учнівської молоді, мали змогу придбати їхні авторські вироби. У фойє закладу також була представлена експозиція виставки, присвяченої участі наших земляків у антитерористичній операції. Потім розпочався урочистий захід.
До присутніх звернувся заступник директора з виховної роботи Котляр А.Ю.. Щирі слова вдячності за мужність, героїзм та патріотизм та подяка усій громаді Шарівки за активну участь у зборі допомоги для військовослужбовців лунали з її вуст. Аліна Юріївна запевнила, що школа й надалі робитиме все можливе для підтримки своїх земляків, які героїчно відстоюють незалежність рідної країни. Вона побажала усім присутнім добра, злагоди та миру, а солдатам – якнайшвидшого повернення додому, здоровими та неушкодженими.
На жаль, події на сході країни забирають життя солдат. Та пам’ять про них буде жити вічно в серцях земляків та всіх українців. Бійців, що загинули в зоні АТО, присутні вшанували хвилиною мовчання.
Солдат та гостей заходу учні, даруючи музичні композиції, пісні й запальні танці. Патріотичного духу додали вірші-присвяти власного написання, які читали учні 7 та 8 класів.
За зібрані в рамках благодійного заходу кошти буде надана допомога військовослужбовцям та їхнім сім’ям.

Немає коментарів:

Дописати коментар