субота, 26 грудня 2015 р.

ЧУДО НАБЛИЖАЄТЬСЯ

З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. А наші маленькі українці з нетерпінням чекають свята Миколая. Він виконує своєрідну роль Діда Мороза. Ввечері в кожній оселі діти з нетерпінням чекають, коли завітає в гості цей сивочолий дідусь. Святий Миколай знає все про дітей. Він протягом року стежить за їхніми вчинками. Якщо хлопчик або дівчинка гарно вчиться , слухається батьків, не ображає менших, чемний зі старшими, то Миколай дарує йому найкращі подарунки. Коли ж дитина неслухняна, розбишакувата, то такому він дарує різку - щоб знав, як поводитися. Трапляються випадки, коли Святий Миколай не встигає відвідати родину ввечері, тоді він обов’язково завітає вночі. Коли всі заснуть, непомітно зайде до хати й прилаштує під подушечкою бажаний подарунок. Кожна дитина з нетерпінням чекає. подарунків від Святого Миколая. Всі діти слухалися, молилися Богу, щоб не обійшло це щастя ні хату, ні школу, ні дитячий садочок.
19 грудня – день Святого Миколая. Це величне свято в Шарівськом навчально-виховном комплексі «загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад» розпочалося саме сьогодні. У школі зібралися діти, батьки, вчителі. До цього свята дуже старанно готувалися учні 3-го класу (класний керівник – Ткач Ольга Миколаївна) Саме діти цього класу і розпочали це свято «Чудо наближається». Ведучими на цьому святі були Притиченко Аліна та Савченко Вікторія. Маленькі артисти закликали Святого Миколая прийти до нашої школи з бажаними подарунками. Для малечі стає чарівною казкою, коли невидимо з'являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці.
Виростають діти – добра казка зникає, а Миколай залишається. Наслідуймо добро і вчини Миколая! Нехай це свято стане для нас святом Милосердя, святом Доброти, Прощення та Любові до ближніх.

Немає коментарів:

Дописати коментар